Esteri ja Hermanni harjoitusraveissa

Esteri ja Hermanni kävivät molemmat harjoitusraveissa Killerillä la 11.5.

Esteri laukkasi lähtöön lyhyesti, mutta antoi laukan hyvin alas. Sarja oli 1.40, mutta ajoivat vähän hiljempaa, n. 1.45-vauhtia. Tarkempia suunnitelmia ei vielä tulevasta ole, ehkä muutamat harjoitusravit ennen kilpailukauden avaamista. Riippuu ihan tulevien treenien tuntumasta, mutta tähän asti ainakin tamma on tuntunut oikein hyvältä.

Video harkkareista (Esteri nro 1):

Hermanni laukkaili harkkareissa jälleen, mutta esitti laukkojen välissä taas hyviä otteita. Lähtölaukan jälkeen seuraava 500 m alle 1.28 vauhtia. Laukka on tosi pinnassa, nyt taisi protestoida vieraampaa kuskia ja varusteita (valmentaja oli itse Oulussa ajamassa voitokkaasti Humisevaa).

Video harkkareista (Hermanni nro 3)