Esterin ja Hermannin kuulumisia

Esteri on edistynyt mukavasti ja jo käynyt Killerillä hiitillä. Tamma on ottanut hyvin treeniä vastaan ja pikkuhiljaa edetään kohti starttikuntoa ja kesän koitoksia. Treenikommenttien ja ensimmäisen hiitin perusteella odotellaan kesää oikein hyvällä mielellä!

Hermannilta löytyi edellisen startin jälkeen suusta vikaa, joka todennäköisesti on vaikuttanut laukkoihin. Ruuna myös jännittää kovasti radalla, joka vaikeuttaa myös menoa. Ohjelmassa onkin nyt ollut paljon hiljaisempia pitkiä lenkkejä ilman kuolainta, reippaammilla lenkeillä ollut vain mahdollisimman pehmeä kuolain suussa. Suu alkaakin olla nyt kunnossa. Radalla käydessä jännittää edelleen todella paljon ja yli-innokkuuttaan laukkaa, mutta palan matkaa ottaa sellaisia vauhteja, että jos saadaan asiat kanavoitua oikeaan suuntaan, niin vauhtia kyllä riittää. Kesää kohti Hermannillakin tähyillään, jospa saadaan vielä askelmerkit kohdalleen!